Thursday, June 4, 2009

:: LeGGiNg SocKs ::


5.6.09

cumel x legging socks yg ade kat atas tuh??akceli aku nk blikn my daughter legging socks nih, sbb aku suka sgt pkaikn dia mini skirt, takut dia sejuk, so xt'pikirkn pon nk pkaikn dia legging socks until the day before yesterday....(coz tetibe g butik baby sebelah opis ni, tgk2 ade legging socks yg cumel2...mmg nk sambar, tp nk kne bli tshirt afrina dulu, baru la blh matching dgn legging socks, huhuhu) nk bli kaler pink, sbb byk sgt baju afrina kaler pink....baju tdo kaler pink, baju jln pun kaler pink, ala2 feminin gitu! (smpaikn baby sitter afrina kata, hari2 kaler pink! sorila ye cik zura, sy nk terapkn femini style kat afrina memandangkn muka dia yg mcm baby boy tuh, hahaha) nway, t'pk2 gak ni, asik2 kaler pink je, selain kaler pink, afrina ade kaler kuning jek..(sbb baju baby pooh yg maksu afrina bg tu kaler kuning), dia mmg xbyk baju kaler lain....mama dia mmg dah agak giler kaler pink...(yela, baby girl mestila kaler pink, xkn la nk kumpul koleksi kaler biru plak kot?huhuhu) okla..next week 14.6.09 kitorg nk g knduri kwin kawin auntie afrina kat dewan perdana felda cheras..so, akakn ku upload gmbo pabila selesai majlis tu nti yeahhh.....

1 comment:

  1. akan ku beli jua menatang tu...haha..tungguuuuu!!

    ReplyDelete