Sunday, July 19, 2009

:: Afrina..Afrina...Afrina..::


Mumma suka sgt tgk afrina smile like this...cumel jek..masa ni tgh rilex kat surau, then mumma snap, yeay!masa ni afrina dah agk sehat jugakla dr chicken pox last week...badan dia tumbuh bijik2 halus tu...kene lagi skali plak...babysitter afrina kata, dia mcm bentan..(ceh, mcm org branak lak nk bentan2) dia kata, lau kne ujan mmg patah balik la dia nya chicken pox tu...tp setahu aku xde kne ujan ponnn....





Haaaa...masa ni arina sebuk tgh dok "explore" bantal strawberi mas su dia...kebetulan atas bantal tu mmg ade tag kertas, perrrggghhhh, mmg dia sgt teruja...pastu, dia pun kunyah2...ish, afrina nih...sibbaik xtelan...wadoi....




Mumma suka sgt gmbo nih....afrina sgt ceria di samping mumma...anak mumma da nk tumbuh gg yg ke2..sgt cumel, tp mcm teletubies, hahaha.....

1 comment:

  1. anak aku pon ade bantak pooh tu...sebijik! hehe...

    ReplyDelete