Wednesday, October 28, 2009

:: My Funniest Baby Contest From Umi Danish ::

Hahahaha, asik2 n3 psl contest kn?xpela..me nk bolot sume hadiah..hihihihihi...=) kali ni contest ape pulak ye?? Ni la dia My Funniest Baby Contest From Umi Danish. Me teruja plak nk masuk sbb ank me ni da pndai bermimik muka..=) okla, direct to the point..Gambar yg me pilih adalah...
Gmbr ni me penah letak dlm n3 b4 ni, kira layan saje lah...

Nama : Nur Afrina Batrisyia Bt Mohd Redzuan Shah


Umur : 1 tahun


D.O.B : 15 Okt 2008


->Bermula : 20 Oktober hingga 13 November 2009 (12.00 tengahari)

->Berumur : 1 bulan hingga 3 tahun

Kategori A : baby gurl

Kategori B : baby boy

->Hadiah :-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategori

->Sponser dari Babyumishop - 1 helai baju baby bagi setiap kategori

->Sponser dari IT @ RLiiT'S BoutiQe & beauty Centre

->Hadiah PiliHan unTuk Peserta Bertuah- 1 Diaper StackerSponsor dari Moms&babyshop

->Syarat Penyertaan:- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda-

->Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini-

->Membuat entri mengenai contest ini di blog anda :

->Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri.

->Sila nyatakan nama si comel dan umurnya.

->Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish.

->Apa yg terdapat di blog UmiDanish :

1) babyumishop online store ni ade jual mcm2, cloth diaper, diaper stacker, tupperware, set herba ibu bersalin, bio aura water filter, dan minuman herba.

2)blog sponsor IT@RLiiT BeutiQue & Beuty Centre ade jual mcm2 jugak..dah nama pun beauty centre kan..haruslah ade mcm2 utk kecantikan wanita..Cntohnya Eumora Beauty Bar, krim payudara Peurafirm, ade baju wanita/perempuan, baju kanak2 perempuan, kanak2 lelaki, minuman ECPI.

3) blog sponsor moms&babyshop juga menjual cloth diapers, selain dr itu ade juga, susu HI-Goat HR, dan juga Juz Mate 5-for diet.


Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified)

Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)

Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)



Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri INI.

Hanya satu sahaja pemenang bagi setiap kategori, jadi pastikan anda meletakkan satu gambar baby anda yang memiliki aksi lucu paling cutes.

Semua penyertaan akan diadili oleh parajuri yang akan dilantik oleh umidanish sendiri.

Hadiah pilihan untuk peserta bertuah akan dicabut oleh baby danish sendiri..

Hadiah ini untuk selain pemenang kategori A dan B.

okla, da siap pun n3 ni...kpd tuan rumah, sila lah jenguk blog saya ni yer..
mne tau kalo ade rezki my doter, i'allah..
http://afrinabatrisyia.blogspot.com/2009/10/my-funniest -baby-contest-from-umi.html

3 comments:

  1. funny!! plus kiut sangat!! g.luck, ada potensi nk menang nih!

    ReplyDelete
  2. > mamalieyna-heheheh, thanks tau! ala, cik dada pun kiut juga...=)

    ReplyDelete