Wednesday, February 3, 2010

:: Me - MyKid Look Alike Contest ::

contest lagik! (phuh kiri, phuh kanan, mintak2 blh menang, kihkihkih) saje je join contest ni setelah lama xjoin..(yela, asal join contest je, xmenang, asal xmenang je join contest, hikhikhik ) kite teruskan kpd syarat2 penyertaan nya dulu :
  1. penyertaan terbuka kepada blogger yg ada anak...anak tu mestila berusia antara 0 hingga 12 tahun...
  2. bg yg blom jadi follower.....jadi la follower mama_iris. kalau dah...ok la....
  3. buat 1 entry khas utk contest ini yg mengandungi gambar anda dan anak yg seiras dgn anda..... (kalu boleh dekatkan kedua2 gambar supaya senang utk dilihat keirasan itu)
  4. tinggalkan link anda di bahagian comment entry ini... (ini utk track back korang nye link..)
  5. letakkan banner di sidebar menggunakan gambar ini.. (letakkan link entry ni kat banner tu ye..)
 

6. tarikh tutup penyertaan adalah pada 5hb Februari 2010....lepas tarikh ni,penyertaan ditutup...dan juri2 mahu menilik satu persatu gambar....
7. pemenang akan diumumkan pada 14hb Februari 2010.. (tak ada kene mengena dgn valentine's day ye.....aii x sambut..)
jom la join ye...penganjur tak join.....sbg penganjur adalah penganjur..hahahahha.....ni konon2 reward jugak le kepada sape2 yg sudi follow...
juri adalah di kalangan mereka yg bukan blogger.....kawan n saudara mara mama_iris....so xde unsur2 kepentingan peribadi..
HADIAHnya.....
Minggu depan baru mama_iris bagitau....ada beberapa dalam senarai......tp yg pasti hadiah itu berguna dan ada kaitan dengan hubungan ibu/bapa - anak......
cepat..cepat!!!
jgn ketinggalan.....!!
ni la gmbar yg me nk pertaruhkan....JENG JENG JENG......




*****


****


***


**

*


 
 hehehehehe, sama x muka bapak ngan anak?? =))

NAMA TODDLER : NUR AFRINA BATRISYIA BT MOHD REDZUAN SHAH
UMUR : 1 TAHUN 4BULAN
NAMA DADDY : MOHD REDZUAN SHAH BIN HJ RAHMAT
NAMA MAMA : KHAIRIAH BT MUHD @ KAMARUDDIN
ok, DONE! 
P/S : kpd penganjur, sila tinggalkan jejak kat n3 ni kalo da jengah yer...mekasih..=)

2 comments:

  1. wah gitu...senyuman yg sama...
    anyway,thanks sudi join..
    good luck!

    ---mama iris---

    ReplyDelete